[:nl]Taxshift: Contract of blabla?[:]

[:nl]

Onze Regeringsleiders hebben weeral alles naar wens opgelost! Ondanks de steeds stijgende staatsschuld (totaal voor België meer dan 403 miljard euro met een toename van 507 €/seconde, of een schuld van meer dan 37.000 €/inwoner, of een schuld van meer dan 74.000 €/werkende Belg) en het steeds groter wordende begrotingsgat, zijn onze regeringsleiders overtuigd dat alles volledig onder controle is en dat de werkende mens in de nabije toekomst gemiddeld 100 euro/maand meer netto-koopkracht zal krijgen. De grote vraag is natuurlijk of deze beloftes contractueel worden vastgelegd en of deze politiekers achteraf verantwoordelijk worden gesteld als deze objectieven niet worden gerealiseerd? We weten natuurlijk allemaal dat politiekers dikwijls met een dubbele tong spreken en altijd een gepaste uitleg hebben en dat ze in principe geen enkele ‘strafbare’ verantwoordelijkheid moeten dragen. In het slechtste geval zal de bestaande regering enkel ontslag (moeten) nemen!

Zoals de zaken er nu voorstaan is er maar één zekerheid: de officiële burgers zullen eens te meer het gelag moeten betalen en hun koopkracht zal elke dag blijven afnemen. De in de toekomst geplande fiscale gunstmaatregelen zullen nooit opwegen tegen de aanhoudende prijsstijgingen van de levensnoodzakelijke consumptiegoederen, de negatieve fiscale kunstgrepen en het wegvallen van zogenaamde verworven rechten zoals ondermeer de vermindering van de kindergeldbijdragen.

De boodschap kan steeds met andere woorden worden gebracht. Het zijn echter niet de woorden maar daden die tellen! Vandaar dat we steeds hetzelfde blijven benadrukken. Waarom moet het onofficieel vermogen geen sociale bijdragen of belastingen betalen? Het is wraakroepend dat de meerderheid van de mensen, namelijk diegenen die steeds het gelag betalen en continue koopkracht verliezen, blijven accepteren dat de minderheid niets of minder bijdraagt en steeds vermogender wordt! De oplossing hiervan kan alleen maar worden gewaarborgd door de onvoorwaardelijke afschaffing van het cash geld en het exclusief gebruik van digitaal geld. Hierdoor worden alle uitgaven automatisch geregistreerd en worden alle inkomsten onvervalst officieel. Hierdoor wordt elke financiële, sociale of fiscale fraude onmogelijk gemaakt. Hierdoor kan de gemiddelde belastingdruk drastisch worden verlaagd, zullen de gemiddelde koopkracht en bestedingen van de officiële consumenten evenredig toenemen en zal de werkgelegenheid overeenkomstig verbeteren.

The main key of solving all the political shit and eventually create a better world, can be found in www.finalcrisiskiller.eu!33

[:]


Geplaatst

in

door

Tags: