Deprecated: Required parameter $return_mode follows optional parameter $widget_call in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php on line 1149 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php:1149) in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php:1149) in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Why?Waarom? – Final Crisis Killer

Why?Waarom?

Ik zou wel eens willen weten, waarom…

Niemand zal ontkennen dat Europa de laatste 50 jaar een fantastische evolutie heeft meegemaakt. Misschien is het probleem wel dat we gemiddeld gezien veel te veel verwend zijn geworden? Er zijn blijkbaar nog steeds te veel mensen die het nog altijd veel te goed hebben en daardoor een beetje blind blijven voor de realiteit en hierdoor de signalen van de laatste jaren volkomen negeren. We moeten dringend allemaal bewust worden dat er iets moet veranderen voor de toekomst en niet voor de voorbije 50 jaar!

Ik kan moeilijk begrijpen waarom iemand er tegen kan zijn dat iedereen zonder uitzondering solidair moet bijdragen aan de noodzakelijke lasten van de Staat. Voor meer dan 90 procent van onze actieve bevolking zijn zo goed als alle inkomsten officieel gekend en veel te hoog belast. Ondanks het feit dat er een waterdicht alternatief bestaat, waardoor ook de niet-officiële inkomsten kunnen worden geregistreerd en solidair worden belast, kan de minderheid van de overgrote meerderheid blijkbaar niet overtuigd worden, dat de oplossing van de crisis voor het grijpen ligt. Ik kan niet begrijpen dat de meerderheid niet bewust is van het feit dat hun gemiddelde koopkracht substantieel zal toenemen en dit enkel door een gegarandeerde uitschakeling van elke financiële, sociale en fiscale fraude. Het enige wat moet veranderen is dat ook de niet-officiële inkomsten onderworpen moeten worden aan een equivalente en rechtvaardige belasting. Hierdoor zal de gemiddelde belasting substantieel verlaagd kunnen worden.

Rechtvaardiger en simpeler kan het niet: onvoorwaardelijke afschaffing van cash geld, onvoorwaardelijk toepassing van digitaal geld, sluitende registratie van alle uitgaven, systematische weergave van alle inkomsten, aanzienlijke vermindering van de gemiddelde belastingheffing, effectieve toename van de gemiddelde koopkracht, automatische toename van de bestedingen en verhoging van een gewaarborgde werkgelegenheid. Iedereen zal er uiteindelijk beter van worden. Bestaat er een beter alternatief?

Ik zou wel eens willen weten, waarom…

www.finalcrisiskiller.eu25

 


Geplaatst

in

door

Tags: