Deprecated: Required parameter $return_mode follows optional parameter $widget_call in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php on line 1149 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php:1149) in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php:1149) in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Common sense?Logica? – Final Crisis Killer

Common sense?Logica?

Op basis van de meest recente statistieken van de Belgische Federale Overheid Economie bedraagt het gemiddelde netto belastbaar inkomen voor 2012 jaarlijks niet meer dan 16.651 euro per inwoner. Per belastingbetaler komt dit neer op ongeveer 30.000 euro per jaar. Het netto belastbaar inkomen is het bruto inkomen minus de betaalde sociale zekerheidsbijdragen (13,07 %).

Dit staat in schril contrast met de heisa in de media over de enorme bonussen, die onder andere zouden worden uitgekeerd aan bepaalde Europese ambtenaren. Hierbij willen we refereren naar de status van de voorzitter van de Europese Raad. Het overeenkomstig netto belastbaar inkomen van een dergelijke topman bedraagt rond de 300.000 euro per jaar, zijnde 1.000 procent meer dan een gemiddelde Belgische belastingbetaler. Hierbij wordt nog geen rekening gehouden met de niet-onaanzienlijke belastingvrije vergoedingen, welke verbonden zijn aan deze functie. Naargelang de betrokkenheid is de media niet eensgezind als het gaat om de bonussen welke deze ‘ambtenaren’ de volgende 3 jaren zullen vergaren en welk pensioen hierbij levenslang zal worden uitbetaald. Hierbij mogen we niet vergeten dat deze toch belangrijke functie meestal maar gedurende 5 jaren wordt uitgeoefend!

Al onze regeringsleiders, politici, vakbonden en iedereen die denkt het voor het zeggen te hebben, heeft op de dag van vandaag de mond vol over de onherroepelijke besparingen. Maar dan wel bij een ander en zeker niet bij zichzelf. Wraakroepend zou ik zeggen als men rekening houd met wat er zich allemaal op ‘hoog’ niveau afspeelt!

Uiteraard is het niet aan de betrokkenen om zich hierover schuldig te voelen. Men kan het niemand echt kwalijk nemen om zich te verrijken als dat wordt aangeboden. De keuze mag echter niet worden overgelaten aan de betrokkenen zelf, het systeem moet dergelijke excessen uitsluiten!

Er is maar één oplossing: een waterdicht en rechtvaardig systeem zoals voorgesteld in onze website www.finalcrisiskiller.eu! 22


Geplaatst

in

door

Tags: