Deprecated: Required parameter $return_mode follows optional parameter $widget_call in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php on line 1149 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php:1149) in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/special-recent-posts/classes/class-main.php:1149) in /customers/9/a/7/finalcrisiskiller.eu/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Coalition agreement Flemish Government 2014 – 2019Regeerakkoord Vlaamse Regering 2014 – 2019 – Final Crisis Killer

Coalition agreement Flemish Government 2014 – 2019Regeerakkoord Vlaamse Regering 2014 – 2019

The present Coalition Agreement of the new Flemish Government is presented in about 200 pages. It claims to be based on the triptych: Trust, Association and Progression. In reality this agreement in principal is the same as all the previous ones: it is very well formulated in a theoretically political style, not less not more! The red wire through the whole story can be summarized as follows:

  • Optimal objectives on all levels and practices, which in principal only can be realized with substantial financial efforts;
  • Outfitting of civil servants and related employees;
  • Abolition and restrictions of several existing social and fiscal benefits;
  • Significant additional efforts of loyal citizens, whether or not based on the classical temporary governmental taxes.

In other words: the present level of employment will regress continuously and the average purchasing power of the brave nationals will further decline. The present crisis will only become more critical!

One way or another, there is only one real solution: a waterproof and fair methodology of income control! Each income will be subject to a transparent and fair contribution to the indispensable governmental burdens. This simply can be realized through the abolition of cash money and the mandatory use of digital money. Please have a look at the following website: www.finalcrisiskiller.eu!  24

Het huidige regeerakkoord van de nieuwe Vlaamse Regering bevat bijna 200 pagina’s. Het hanteert als slogan ‘het drieluik: Vertrouwen, Verbinden en Vooruitgaan’. Dit regeerakkoord is vergelijkbaar met al zijn voorgaande: het is politiek-theoretisch goed uitgewerkt. Maar daarmee is dan ook alles gezegd! De rode draad door het hele verhaal kan als volgt worden samengevat:

  • optimale doelstellingen op alle niveaus en vakgebieden die principieel veel bijkomende middelen zullen vragen;
  • afbouw van ambtenaren en parastatale personeelsleden;
  • afschaffingen en beperkingen van allerhande bestaande voordelen;
  • bijkomende inspanningen van de trouwe burgers, al dan niet op basis van de klassieke éénmalige begrotingsmaatregelen.

Met andere woorden: de huidige werkgelegenheid zal ongetwijfeld verder achteruit blijven gaan en de gemiddelde koopkracht van de brave onderdanen zal vervolgens verder krimpen. De crisis zal hierdoor alleen maar kritischer worden!

Hoe men het ook draait of keert, er is maar één echte oplossing: een waterdicht en rechtvaardig systeem! Hierbij wordt zeker gesteld dat iedereen op elk inkomen evenredig en eerlijk bijdraagt tot de noodzakelijke lasten van iedere staatshuishouding. Dit kan eenvoudig worden bewerkstelligd door de afschaffing van cash geld en de uitsluitende toepassing van digitaal geld. Deze systematiek is haarfijn uitgelegd in de volgende website: www.finalcrisiskiller.eu. Grondig lezen en steunen is een must!24


Geplaatst

in

door

Tags: