ReflectionReflection

1Everyone is talking about the crisis, everybody realises that the global economy is falling back and the future is not looking well, but no one really cares about fixing things properly. On the one hand the only thing politicians can decide for nowadays are applying extreme savings, withdrawing social and cultural incentives and imposing higher/additional taxes. On the other hand politicians are striving for higher purchasing power and employment. Everyone is aware that ‘the one hand’ pattern and ‘the other hand’ political slogans are fully in contradiction with each other and in real life utopian. Those who choose not only to philosophize about killing the crisis, but effectively would like to do something about it, are challenged to analyse thoroughly the vital message in the following website: www.finalcrisiskiller.eu!

Iedereen heeft de mond vol van crisis, iedereen beseft dat onze economie stelselmatig achteruit gaat en onze toekomst er niet zo rooskleurig uitziet, maar niemand wil er echt iets aan doen! Enerzijds is het enige wat politici/regeringen kunnen bedenken is besparen, sociale en culturele voordelen afschaffen/terugschroeven en hogere/bijkomende belastingen opleggen. Anderzijds schreeuwen de politici van de daken dat er dringend iets moet gebeuren aan de koopkracht en aan de werkgelegenheid. Iedereen is er zich echter van bewust dat de ‘enerzijdse’ maatregelen en de ‘anderzijdse’ politieke slogans volledig tegenstrijdig en in deze omstandigheden onrealiseerbaar zijn. Diegenen die niet louter willen filosoferen over de oplossing van de crisis, maar er daadwerkelijk iets aan willen doen, dagen wij uit om de boodschap in de volgende website  aandachtig door te nemen: www.finalcrisiskiller.eu!

1


Geplaatst

in

door

Tags: